Overslaan en naar de inhoud gaan
Ruvienne Giersthove
Crew Member
Over mij

Hey! Mijn naam is Ruvienne, 26 jaar. Geboren op het zonnige Curaçao en op 5-jarige leeftijd verhuisd naar Nederland. Ik heb de studie Culturele Maatschappelijke Vorming afgerond maar was daarvoor al aan de slag bij Sociaal Cement als managementassistent en projectmedewerker. Daarnaast werk ik ook als kassaleiding bij een van de Jumbo Supermarkten.  

Ik ben zeer sociaal, kan goed levellen met iedereen, ben optimistisch, empathisch daarnaast goed in timemanagement & plannen. Ik ben altijd bereid om even te zitten en te luisteren naar iedereen z’n verhalen. Ik heb daarnaast veel liefde voor het organiseren van evenementen/feestjes. Ik houd van mensen samenbrengen om te genieten van het leven. Als ik samen ben met mensen waarvan ik houd,  ben ik het gelukkigst. Ik vind het leuk om naar de bioscoop te gaan en documentaires te bekijken. Daarnaast heb ik een groot hart voor reizen en wil ik graag de wereld ontdekken.

Binnen Sociaal Cement houd ik mij binnen de rol van managementassistent bezig met het zorgen van het onderhoud van het kantoor en de directeur ondersteunen waar het nodig is. Daarnaast heb ik ook een eigen project ontwikkeld omtrent het thema Diversiteit. Dit project wil ik in de toekomst gaan uitvoeren. Ik heb daarnaast ook een eigen ‘party planner bedrijf’, genaamd Ruvi Regelt, waar ik feesten organiseer voor verschillende doelgroepen.

Projecten waar ik aan mee heb gewerkt